Percuma Applikasi Berbayar Apple Store Tanpa Jailbreak


Salam untuk semua. Sudah lama TN tidak update blog kerana banyak urusan awal tahun ini. Pada post entry kali ini TN hendak sharing (sharing is caring orang kata) untuk pengguna iphone, ipad dan ipod . Ada berita baik untuk anda semua.

Pada fun apple anda tidak perlu lagi membeli app atau movie atau muzik dekat apple store itunes tanpa jailbreak kerana ada satu website yang telah membuat perkhidmatan memdownload appkasi dan movie secara percuma. Jika tidak salah TN , website tersebut adalah buatan anak tempatan Malaysia.


Website yang dikenali sebagai http://bluebunk.me telah beroperasi pada awal tahun 2013. Jika anda ingin mendonwload secara percuma applikasi ini hendaklah melanggan secara tahunan dan dikenakan bayaran sebanyak RM35. Pada TN, harga adalah berbaloi kerana anda dpt download secara percuma.


Antara yang applikasi yang ada seperti games, movie terkini, muzik dan banayk lagi.Pada pendapat TN ini adalah cukup baik tetapi pihak bluebunk kena berhati-hati takut nati kena saman dengan Apple..sampai juta-juta....

ok setakat ini review tentang bluebunk.me
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...