Tukar Kad Raya TypeNetwork Sesama Blogger
Salam semua blogger dan pembaca TN
kali ini TN nak citer pasal tukar kad raya TN dgn para pembaca blogger. Dimaklumkan sekarang zaman it, kad raya semakin dilupakan, banyak orang ramai mengguna kad dari facebook lah, guna twitter la...so sebagai ketidakpupusan kad raya dan untuk mengembali semangat hari raya , TN nak buat tukar sesama kad raya di antara blogger, TN hantar kad raya kpd anda, dan anda hantar kat raya kepada TN (from blogger apalah).

Diharap mendapat sokongan daripada para blogger. siapa yang berminat boleh lah post comment disini.

Ops Ramadhan Cyberwar Myanmar


Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca TN. Dah lama TN tidak menulis posting dekat TN ni. Agak kesibukkan dgn masa esppesially bulan puasa ni. Kali ini TN nak share tentang Kekejaman di Myanmar di mana umat islam dibunuh sesuka hati. Masyallah ...saudara kita dibunuh dengan kejam. Kita sepatutnya memberi bantuan dan pertolongan kerana mereka adalah saudara islam kita. Syukur di Negara kita dalam keadaan aman damai. Berbalik kepada kisah myanmar ini. Boleh la rujuk website ini. TN nak cerita pun rasa sedih dah geram

Apa yang boleh kita bantu? antara nya kita boleh bg sumbangan dari segi harta benda ataupun wang kpd rakya islam di sana. jika tidak ada harta boleh kita berdoa agak Allah akan menurunkan bala kepada kaum yang berdosa itu. 

TN dapat berita daripada hacker-hacker Malaya, mereka akan menyerang website myanmar pada hari sabtu 11 /8/2012 . Ops ni dinamakan ops ramadhan dan akan dijalan di salah satu hotel di ibu negara. Hacker malaya akan berkumpul dan akan menyerang website-website myanmar dan protes tentang kejahatan pembunuhan saudara kita. TN menyokong 100% tentang usaha hacker malaya ini.


Diharap pembaca lain dpt memyumbang atau membantu rakyat myanmar islam wlpn hanya berdoa sahaja. semoga Allah memakburkan doa kita sekalian

amin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...